Welkom op onze site...

Van harte welkom op de site van Lyceum Hemelsdaele. Onze school wil u via de website laten kennismaken met de vele kanten van onze rijke schoolcultuur. U wil graag een stukje van onze historische gebouwen zien? U zoekt een plannetje van hartje Brugge waar onze school gelegen is? U wil zien wat we doen op onze sportdag, ons schoolfeest of de seminaries? Wellicht vindt u het op onze webstek terug. We bieden visieteksten, projecten, dagelijkse informatie … en hopen dat u een beeld krijgt van de school die we willen zijn: trots op onze traditie maar gericht op de toekomst, familiaal en met een hart voor elke leerling apart. En mocht u toch nog vragen hebben, mail of bel ons gerust. Of beter nog, kom eens langs en maak een praatje. Want we blijven nog het meeste houden van het menselijk contact!

Katelijn Werbrouck, directeur
Het hele Hemelsdaele team
Alle leerlingen

In de kijker

Oudercontact Pasen (1e en 2e graad)

vrijdag 3 april 2015 van 16:00 tot 18:30

U kunt afspraken maken tot donderdag 2 april 2015 om 12u00.

Maak een afspraak voor dit oudercontact

Oudercontact Pasen (3e graad)

maandag 20 april 2015 van 16:20 tot 18:30

U kunt afspraken maken tot zondag 19 april 2015 om 12u00.

Maak een afspraak voor dit oudercontact
 

Nieuwsbrief: Nog 100 dagen...

Lees onze meest recente nieuwsbrief.

Wilt u onze nieuwsbrief voortaan ook ontvangen in uw mailbox? Klik dan hier

Facebook iconTwitter icon
 
Griekse voormiddag Griekse voormiddag
11 maart 2015

Op vrijdag 6 maart hadden alle leerlingen van GL opnieuw hun Griekse voormiddag. Leto, Artemis en Apollo gingen samen met de Muzen aan het knutselen: enkele lieren, een zon, klimopkrans, kwartels, ... werden hun attributen. Het fronton van een Griekse tempel werd in een kleurtje gestoken en, na een verkleedpartij, zag iedereen er uit als een Muze, een god of een godin.

Facebook iconTwitter iconLees meer
2de ronde Vlaamse Wiskunde Olympiade 2de ronde Vlaamse Wiskunde Olympiade
5 maart 2015

Op woensdag 4 maart was het zover: de 2e ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade vond plaats in de gebouwen van de Kulak te Kortrijk.

Facebook iconTwitter iconLees meer