Welkom op onze site...

Van harte welkom op de site van Lyceum Hemelsdaele. Onze school wil u via de website laten kennismaken met de vele kanten van onze rijke schoolcultuur. U wil graag een stukje van onze historische gebouwen zien? U zoekt een plannetje van hartje Brugge waar onze school gelegen is? U wil zien wat we doen op onze sportdag, ons schoolfeest of de seminaries? Wellicht vindt u het op onze webstek terug. We bieden visieteksten, projecten, dagelijkse informatie … en hopen dat u een beeld krijgt van de school die we willen zijn: trots op onze traditie maar gericht op de toekomst, familiaal en met een hart voor elke leerling apart. En mocht u toch nog vragen hebben, mail of bel ons gerust. Of beter nog, kom eens langs en maak een praatje. Want we blijven nog het meeste houden van het menselijk contact!

Katelijn Werbrouck, directeur
Het hele Hemelsdaele team
Alle leerlingen

In de kijker

Nieuwe schooljaar

Lees onze meest recente nieuwsbrief.

Wilt u onze nieuwsbrief voortaan ook ontvangen in uw mailbox? Klik dan hier

Facebook iconTwitter icon
 
Ouderraad organiseert familiefeest Ouderraad organiseert familiefeest
9 september 2014

De ouderraad van Lyceum Hemelsdaele organiseert dit jaar een groot familiefeest met walking dinner op vrijdagavond 14 november.

Facebook iconTwitter iconLees meer
Eerstes in goede handen! Eerstes in goede handen!
6 september 2014

Voor de eerstejaars was het een heftige week: de eerste schooldag, een loodzware boekentas, een vreemd schoolgebouw, nieuwe leerkrachten... Daarom vertrouwden wij elk van hen een meter toe. 

Facebook iconTwitter iconLees meer