Welkom op onze site...

Van harte welkom op de site van Lyceum Hemelsdaele. Onze school wil u via de website laten kennismaken met de vele kanten van onze rijke schoolcultuur. U wil graag een stukje van onze historische gebouwen zien? U zoekt een plannetje van hartje Brugge waar onze school gelegen is? U wil zien wat we doen op onze sportdag, ons schoolfeest of de seminaries? Wellicht vindt u het op onze webstek terug. We bieden visieteksten, projecten, dagelijkse informatie … en hopen dat u een beeld krijgt van de school die we willen zijn: trots op onze traditie maar gericht op de toekomst, familiaal en met een hart voor elke leerling apart. En mocht u toch nog vragen hebben, mail of bel ons gerust. Of beter nog, kom eens langs en maak een praatje. Want we blijven nog het meeste houden van het menselijk contact!

Katelijn Werbrouck, directeur
Het hele Hemelsdaele team
Alle leerlingen

In de kijker

Nieuwsbrief: Color Your Time

Lees onze meest recente nieuwsbrief.

Wilt u onze nieuwsbrief voortaan ook ontvangen in uw mailbox? Klik dan hier

Facebook iconTwitter icon
 
Vlaamse Wiskunde Olympiade 2015  “Imagine infinity” Vlaamse Wiskunde Olympiade 2015 “Imagine infinity”
15 januari 2015

Op woensdag 14 januari was het weer Wiskunde Olympiade-dag: onze leerlingen uit de tweede en derde graad konden deelnemen en samen met leerlingen uit meer dan 400 Vlaamse scholen bogen zij zich enthousiast en met veel verbetenheid over 30 meerkeuzevragen.

Facebook iconTwitter iconLees meer
Heleoquiz komt er aan Heleoquiz komt er aan
11 januari 2015

Op vrijdagavond 6 februari organiseren de oudercomités van Lyceum Hemelsdaele en Sint-Leocollege de 15de Heleo-quiz. Wat kun je verwachten? Een mix van sport, weetjes, geschiedenis, aardrijkskunde, wetenschap, de roddelpers, film en nog veel meer. Bovendien maak je kans om mooie prijzen mee naar huis te nemen.

Facebook iconTwitter iconLees meer
1000 maal dank je wel! 1000 maal dank je wel!
10 januari 2015

Het schoolfeest zit er alweer op. Heerlijke herinneringen zullen ons nog lang bijblijven. Via deze weg willen wij heel wat mensen een oprechte dank je wel zeggen.

Facebook iconTwitter iconLees meer
Color You Time is mooi geweest Color You Time is mooi geweest
10 januari 2015

Een schoolfeest waarbij de leerlingen het heft in eigen handen nemen, het komt niet vaak voor. Lyceum Hemelsdaele gaf de zesdejaars ook dit jaar de kans om een totaalprogramma te organiseren

Facebook iconTwitter iconLees meer
De hoed werd een gouden kroon De hoed werd een gouden kroon
8 januari 2015

Het driekoningengebak werd wonderbaarlijk vermenigvuldigd tot méér dan 150 chocolademuffins. Enkel de patissier van dienst en de Chef wisten in welk gebakje zij de boon hadden verstopt.

Facebook iconTwitter iconLees meer