Welkom op onze site...

Van harte welkom op de site van Lyceum Hemelsdaele. Onze school wil u via de website laten kennismaken met de vele kanten van onze rijke schoolcultuur. U wil graag een stukje van onze historische gebouwen zien? U zoekt een plannetje van hartje Brugge waar onze school gelegen is? U wil zien wat we doen op onze sportdag, ons schoolfeest of de seminaries? Wellicht vindt u het op onze webstek terug. We bieden visieteksten, projecten, dagelijkse informatie … en hopen dat u een beeld krijgt van de school die we willen zijn: trots op onze traditie maar gericht op de toekomst, familiaal en met een hart voor elke leerling apart. En mocht u toch nog vragen hebben, mail of bel ons gerust. Of beter nog, kom eens langs en maak een praatje. Want we blijven nog het meeste houden van het menselijk contact!

Katelijn Werbrouck, directeur
Het hele Hemelsdaele team
Alle leerlingen

In de kijker

Laatste nieuwsbrief... Prettige vakantie!

Lees onze meest recente nieuwsbrief.

Wilt u onze nieuwsbrief voortaan ook ontvangen in uw mailbox? Klik dan hier

Facebook iconTwitter icon
 
Proclamatie 2014 Proclamatie 2014
11 juli 2014

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Ook 'onze' 6dejaars hebben nog een laatste bisnummertje ten beste gegeven op de proclamatie om daarna hun eigen weg te zoeken in het hoger onderwijs. Tijd voor een spannend nieuw begin!

Facebook iconTwitter iconLees meer
Eerstes en Molière Eerstes en Molière
24 juni 2014

De week voor de start van de officiële examens was het voor de leerlingen Frans toch al een beetje proefwerktijd. De eerstejaars moesten namelijk allen per twee een dialoogje voorbereiden en spontaan brengen vooraan in de klas...

Facebook iconTwitter iconLees meer
Seminarie Economie Seminarie Economie
4 juni 2014

Tijdens het seminarie economie leerden de economisten van het vijfde jaar onderzoekstechnieken toepassen in de context van het thema 'Beleggen en fiscaliteit'.

Facebook iconTwitter iconLees meer